Download FaceOnBody: program de modificat poze

Posted by on Jan 10, 2011 | Leave a Comment

FaceOnBody este un program care mie mi-a atras atentia prin faptul ca poti oricind sa-i faci o farsa celui mai bun prieten al tau sau celei mai bune prietene. Dar sa vedem cum putem face acest lucru: foarte simplu. Cu acest program poti face treaba asta astfel: Iti alegi o poza care in cazul nostru este poza celui(celei) mai bun prieten ca baza apoi aveti de ales intre a alege o imagine din cele predefinite pe care le include programul sau puteti alege o poza pe care o aveti in calculator.

Dupa aceea va trebui sa selectati doar capul imaginii pe care ati selectat-o din calculator, adica a dumneavoastra si s-o instalati pe umerii imaginii cu prietenul(prietena). Destul de amuzant, nu? [superemotions file="icon_lol.gif" title="Laughing Out Loud"]

De indata ce aveti capul si corpul imaginii FaceOn Body va da posibilitatea de a ajusta marginile imaginii capului pentru a genera o autenticitate mai credibila imaginii pe care doriti s-o creati. Pentru a face acest lucru veti putea sa umblati la luminozitatea, culoarea si masura imaginii, curatarea petelor ce ar putea aparea pe fata cu reprezentarea capului si multe altele. Toate aceste lucruri vor fi posibile odata ce ati instalat FaceOnBody.

Download FaceOn Body aici

Incoming search terms:

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Advertisement

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

Avem pe pagina

1 User Browsing This Page.
Users: 1 Guest

Dati un Like

Publicitate:

De Retinut: