MaxMem: program pentru optimizarea memoriei Ram

Posted by on Aug 14, 2010 | Leave a Comment

Dupa cum va spune si titlul MaxMem este un program de optimizare a memoriei ram a calculatorului dumneavoastra. Bogecaind pe net la “vinatoare” de programe utile si gratis am dat de acesta pe care l-am instalat imediat pe laptop-ul meu care este in mare deficit de memorie ram (512 mb [superemotions file="icon_sad.gif" title="Sad"] ). Zis si facut: l-am luat, l-am instalat si functioneaza perfect. Acum am sa va spun si cum.

  • Downloadati programul sub forma de arhiva rar de la mine.
  • Dezarhicati rarul cu clic dreapta si Extract Here.
  • Dati dublu clic pe iconita, se va deschide o noua fereastra.
  • Apasati butonul RUN si vi se va deschide setup wizard.
  • Dati next(continue) pine programul se instaleaza.

Odata instalat rulati programul care vi se va deschide in tasckbar, mergeti cu mouse-ul pe iconita, dati clic dreapta si selectati Configure (vezi in imagine).

Vi se va deschide o noua fereastra cu niste vectori pe care va trebui sa-i setati in functie de ce eficacitate (cit la suta) sa aiba curatirea proceselor nedorite. Vezi imaginea de mai jos.

Deci daca vreti ca memoria sa fie optimizata 100% dati cursorul de sus cu sigla “Minimum” la capat unde este 100%.

Daca doriti sa fie optimizata “Periodic dati cursorul din mijloc pina la valoarea dorita, daca doriti sa fie optimizata “Agresiv“, adica la blana, dati cursorul din dreptul siglei “Aggresive“la valoarea dorita dupa care apasati OK.

Acum nu ne ramine decit sa setam modul in care se va face optimizarea in mod permanent cind rulam programul. Deci dam clic dreapta pe iconita din tackbar si selectam obtiunea “Free” (vezi imaginea de mai jos).

Eu vi-am desenat acolo cele trei obtiuni de optimizare care se vor face pemanent cind veti rula programul. Deci daca vreti ca tot timpul sa se faca optimizarea normal, mergeti cu mouse-ul la normal, daca vreti periodic, dati clic pe periodic etc.

Download MaxMem aici

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Advertisement

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

Avem pe pagina

1 User Browsing This Page.
Users: 1 Guest

Dati un Like

Publicitate:

De Retinut: