Paint.Net- program de modificat poze

Posted by on Aug 18, 2010 | 1 Comment

As dori sa va prezint acum un alt program foarte bun si util de modificat si personalizat poze care este Paint.Net. Acesta mi-a atras atentia prin faptul ca se aseamana izbitor cu cel mai cunoscut si performant program de acest gen care este PhotoShop. De ce spun acest lucru. Nu multe programe au in componenta lor functia de lucru cu layere ceea ce este foarte util pentru cei ce au mai lucrat cu PhotoShop trebuie sa cunoasca acest lucru. Deci asta inseamna ca se poate lucra in mod selectiv cu fiecare layer in parte pentru a modifica cu succes fiecare instantaneu al pozei.

Exact ca in PhotoShop pozitionarea si reprezentarea layerelor se face intr-o fereastra aflata in partea de jos dreapta a programului pentru ca userul sa le poata accesa cu usurinta. Vezi foto de mai sus.

Va voi releta si citeva instrumente din dotarea programului:

  • Selectie (inclusiv Magic Want pentru selectarea rapida a unui obiect)
  • Pensula
  • Gradient
  • Radiera
  • Color picker
  • Clone stanp

De asemenea programul ofera utilizatorului si o serie de Efecte.

Acestea pot fi efecte artistice(Oil Painting, Ink Sketch etc.) precum si diferite distorsionari ale imaginii dindu-i posibulitatea userului sa-si lase destul de bine amprenta po fotografia pe care o modifica.

Userul mai are posibilitatea de a regla sau modifica atributele imaginilor cum ar fi: culoare, saturatie, contrast si altele.Aceste reglaje se pot face atit manual cit si automat.

Download Paint.Net gratis aici

1 comment

  1. Fiind un program gratuit, unele persoane se asteapta ca acesta sa detina doar functii de baza pentru editare insa nu e deloc asa. Intre layere, efecte, filtre si alte unelte, Paint.net pare a fi solutia perfecta pentru majoritatea celor ce cauta o aplicatie robusta, bine structurata si usor de inteles.
    Cat despre utilizarea lui, trebuie sa iti spun ca inca de la prima lansare vei avea impresia ca-l cunosti de foarte multa vreme si ca-i stapanesti functiile in totalitate. Nu te lasa amagit! Paint.net este mai mult decat un simplu program de modificat poze; este pur si simplu o aplicatie pentru stapanirea careia vei avea nevoie de timp, rabdare si atentie

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Advertisement

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

Avem pe pagina

1 User Browsing This Page.
Users: 1 Guest

Dati un Like

Publicitate:

De Retinut: